Roma hentede sikker 3-0-sejr forud for Liverpool-opgøret

Roma fik en god forberedelse mod SPAL med en 3-0-sejr, inden tirsdagens kamp i Champions League mod Liverpool, der selv måtte nøjes med 2-2 lørdag.

Italienske AS Roma skal i den kommende uge spille den første af to opgør mod Liverpool i semifinalen i Champions League, og her fik hovedstadsklubben en rigtig fin kamp i Serie A mod SPAL som optakt.

Det blev nemlig til en klar 3-0-sejr til romerne i et opgør, hvor de var i fuld kontrol i særligt første halvleg, hvor de også fik grundlagt sejren. Det første mål i kampen blev scoret med 33 minutter spillet. Her stak SPAL's Vicari benet frem for at forhindre et indlæg fra højresiden. Dog endte det med, at bolden gik i netmaskerne for ham.

I anden halvleg var det Nainggolan, der bankede bolden i mål. Det skete, da han kom først på en andenbold efter en dødbold. Og med et stærk skud krøllede han bolden i mål med en flad afslutning - og så stod der 2-0 otte minutter inde i anden halvleg.

Efter en times spil var det Schick, der gjorde det til 3-0. Det skete efter endnu en dødbold, hvor der denne gang var tale om et hjørnespark, der blev spillet kort. Derfra kunne Pellegrini lægge bolden ind i feltet, hvor Schick kom højest og scorede.

Mens Roma sagtens kan være tilfredse med den sejr, så kan spillerne komme hjem til nyheden om, at Liverpool selv smed en 2-0-føring mod West Bromwich, da det endte 2-2 i Premier League-kampen.

Kampen mellem Roma og Liverpool spilles tirsdag klokken 20.45, og den første kamp tager sted i England.