Vild præstation af Mikkel Damsgaard i målfest

Mikkel Damsgaard leverede to assister, da Brentford lørdag slog Wolverhampton i en vild kamp, der bød på hele otte scoringer.

Mikkel Damsgaard går ind til de kommende landskampe i flyvende form.

Den 24-årige dansker startede inde i Brentfords hjemmekamp mod Wolverhampton lørdag eftermiddag, hvor han allerede i kampens andet minut serverede en glimrende assist for Nathan Collins, der kunne stange Brentford på 1-0.

Herefter begynde målene at vælte ind. Wolverhampton kom på 1-1, hvorefter Bryan Mbeumo bragte Brentford på 2-1 på et straffespark. Wolverhampton fik så udlignet igen, men i det 28. minut var Christian Nørgaard på pletten til at bringe Brentford på 3-2.

Og i første halvlegs tillægstid viste Mikkel Damsgaard igen sit værd, da han med et glimrende hjørnespark fandt Ethan Pinnock, der kunne heade Brenford på 4-2.

Generelt var der tale om en særdeles overbevisende præstation fra Mikkel Damsgaard, der ifølge FotMob skabte hele seks chancer i kampen, hvilket var flest af alle spillere.

Mikkel Damsgaard havde også flest præcise indlæg af alle, med fem ud af otte vellykkede af slagsen. Den danske landsholdsspiller har fået bedømmelsen 8,9 på FotMob, den bedste bedømmelse af alle spillere på banen.

Mikkel Damsgaard spillede 89 minutter af opgøret, som Brentford vandt med 5-3.