Lindstrøm flået ud i pausen: Nu forklarer Dyche

Jesper Lindstrøm blev pillet ud i pausen i Evertons kamp mod Crystal Palace i går, lørdag.

Det startede lovende for Jesper Lindstrøm i Everton, hvor danskeren scorede et flot frisparksmål i sin uofficielle debut.

Men siden da har den danske kantspiller tabt pusten en anelse og brændte blandt andet en gigantisk chance mod Leicester i sidste weekend, hvor han tilmed kunne have blevet matchvinder.

Den tidligere Brøndby-stjerne fik dog chancen fra start igen, da Everton i går, lørdag, tog imod Crystal Palace på Goodison Park.

Her fik han dog ikke meget ud af sine anstrengelser og blev også skiftet ud i pausen ved stillingen 0-1. Everton vendte derefter kampen til en 2-1-sejr.

Den danske profil mangler stadig at få kulturen i klubben ind under huden, fortalte Sean Dyche efter kampen, da han blev spurgt til udskiftningen af Lindstrøm.

- Jesper, jeg sagde til ham - han er ved at lære, hvad det er her. Jeg fortalte om at reagere på fejl, komme efter den og gå og lukke spillet ned. Han er en spiller, der skal lære kulturen i Everton Football Club, fortalte Dyche ifølge Liverpool World.

Lindstrøm skiftede til Everton i sommer på en lejeaftale fra SSC Napoli.

Der skulle efter sigende også være en indbygget købsoption på 195 millioner kroner.

Danskeren er noteret for seks kampe for Everton, hvor han endnu har til gode at bidrage med mål eller oplæg.