John Stones redder Manchester City i overtiden

Det lignede længe en uafgjort kamp, indtil Citys John Stones steg til vejrs og scorede til 2-1 i overtiden.

Manchester City sled med det på udebane mod Wolverhampton, men endte alligevel med at snuppe alle tre point efter en overtidsscoring af John Stones til 2-1 efter et hjørnespark.

Sejren bringer den forsvarende mester op på en midlertidig førsteplads i Premier League. Liverpool kan generobre topplaceringen med en sejr over Chelsea i søndagens sene opgør i ligaen.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og bragte sig overraskende foran efter otte minutters spil.

Højrebacken Nélson Semedo slog et tidligt indlæg og fandt en fri Jørgen Strand Larsen bagest i feltet. Den høje nordmand dirigerede bolden sikkert i kassen med sin venstrefod.

Herfra stod der Manchester City på det meste. Pep Guardiolas mandskab bankede på for en scoring og en halv time inde i opgøret tordnede Citys kroatiske venstreback Josko Gvardiol bolden i nettet.

Han modtog bolden fra Jéremy Doku et par meter uden for feltet i venstre side og bragede bolden op i det lange hjørne med en rundskæv.

Selv om City sad på stort set alt i anden halvleg, kæmpede gæsterne med at spille sig til den helt store chance og passere Wolverhampton-keeper Jose Sa.

Den forsvarende engelske mester savnede sine to skadede midtbanedirigenter Kevin De Bruyne og Rodri.

Men til allersidst viste udeholdet den klasse, som mesterhold er gjort af, da midterforsvareren John Stones steg til vejrs og stangede bolden i nettet efter et hjørnespark.

Gæsternes jubel forstummede kortvarigt, da kampens dommer blev kaldt ud til VAR-skærmen, men Chris Kavanagh vurderede, at der ikke blev begået en forseelse, der kunne retfærdiggøre at annullere scoringen.

Wolverhampton har endnu blot skrabet et point til sig i Premier League og ligger sidst i tabellen.