Fantastisk: Mads Roerslev helten for Brentford

Danske Mads Roerslev både scorede og assisterede for Brentford i sejren over Aston Villa.

Fodboldens verden er forunderlig, og man skal aldrig lade sig slå ud. Det er Mads Roerselv et fremragende eksempel på.

Det er kun trre år siden, at den tidligere FC København-spiller ikke havde succes i Vendsyssel FF, men nu spiller han Premier League-fodbold for Brentford FC, og denne søndag blev højrebacken matchvinder i 2-1-sejren over Aston Villa.

Med syv minutter igen dukkede Mads Roerslev op og scorede kampens afgørende mål, og i første halvleg var det såmænd også ham, der lavede assisten til Yoane Wissas udligning til 1-1 - den kan du se i videoen i toppen af artiklen.

Det er Mads Roerslevs første scoring for Brentford, som han skiftede til fra FC København i sommeren 2019.

Søndagen i Premier League bød også på sejre til Brighton Hove Albion og Leeds United, der besejrede henholdsvis Everton og Brunley.