Brentford holder liv i Premier League-drømmen

Brentford er med to kampe tilbage af den engelske Championship kun ét point fra en playoff-plads, der giver håb om oprykning til Premier League.

Brentford, der har Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard og Emiliano Marcondes i truppen, er stadig med i kampen om playoff-pladser i kampen om opryknng. Lørdag eftermiddag blev det til en vigtig 2-1-sejr på hjemmebane mod Queens Park Rangers.

Allerede efter 16 minutter sørgede Sergi Canos for, at Brentford kom foran efter et hjørnespark, hvor QPR-forsvaret ikke lykkedes med at cleare. I stedet kunne Canos sende bolden i nettaget tæt.

Det kunne sagtens være blevet til 2-0 for Brentford kort før pausen, men QPR-målmand Matt Ingram ville det anderledes mellem stængerne, da Brentford fik et straffespark. Her skulle Ollie Watkins sparke, men han brændte.

I stedet var det Rangers, der udlignede i overtiden af første halvleg, da Sylla fulgte op efter Massimo Luongos forsøg i noget, der kunne ligne deres eneste forsøg i første halvleg.

Efter pausen var det hollandske Jozefzoon, der trak ind fra højresiden og krøllede bolden i mål til 2-1, som altså betyder, at holdet fra London, der bånd med FC Midtjylland med Matthew Benham som ejer og Rasmus Ankersen sportsdirektør, holder sig inde i kampen om oprykning til Premier League.

Det var desuden kun Dalsgaard, der fik spilletid af danskerne i klubben.

Der er ét point op til den nærmeste playoff-plads for Brentford, og næste kamp er mod Barnsley, som samtidig er holdet næstsidste i denne sæson.