- Vi tager ikke mod danskerne med åbne arme

Schweiz har ikke glemt forløbet af opgøret mod Danmark for en måned siden.

Det endte yderst dramatisk.

Dansk sejr på 2-0, et mål i en situation, hvor en schweizisk spiller var i græsset, og to røde kort til Schweiz.

Godt nok spiller Danmark lørdag mod Spanien på udebane, mens Schweiz gæster Serbien, men noget tyder på, at schweizerne allerede har sat ring om tirsdagens landskamp mod Danmark.

- Jeg vil ikke sige, det handler om revanche. Men vi kommer bestemt ikke til at tage imod danskerne med åbne arme, lød det på et pressemøde fredag fra Remo Freuler før schweizernes opgør mod Serbien.

Da Danmark havde besøg af Schweiz for en måned siden, blev Nico Elvedi udvist i starten af anden halvleg, og så pressede Danmark på, dog uden at lave de store chancer.

Chancen og målet til 1-0 kom først med otte minutter igen af opgøret, da Patrick Dorgu sparkede en bold i kassen i sin første landskamp, men Schweiz var i det røde felt efter målet, da de mente, at Danmark burde have sparket bolden ud, da angriber Breel Embolo var i græsset efter en duel.

Angriberen kom forholdsvis hurtigt efterfølgende på benene, og når det ikke er hovedskader, går spillet som regel videre.

Schweizerne var dog tossede over scoringen, og anfører Granit Xhaka fik et gult kort efter ballade i forbindelse med scoringer. Og fem minutter senere fik han så også et rødt kort efter endnu et gult kort, da han flæskede Pierre Emile Højbjerg i en slags "tak for sidst".

Højbjerg fik dog det sidste ord, da han få minutter senere scorede til slutresultatet 2-0.

Så opgøret tirsdag har potentiale til at blive grimt og med nogle regninger, der skal betales.

Inden opgøret mod Danmark skal schweizerne igennem en anden vigtig kamp, da Serbien altså er modstanderen i Serbien. Sådan et opgør har også potentiale til at blive giftigt, da mange schweizere har forældre eller bedsteforældre fra Albanien.

Serbien og Albanien har et rigtig skidt forhold til hinanden.

- Jeg håber og tror, at det bliver en kamp, der kun kommer til at handle om fodbold. Det eneste, der tæller for os, er, at få de tre point. Alt andet er ligegyldigt, siger Remo Freuler, hvis hustru er serber.

- Det er en helt almindelig fodboldkamp. Der vil være provokationer, men der er provokationer i alle kampe fra begge sider. Vi ved, hvordan vi skal håndtere det, siger han videre.

Schweiz har indledt gruppespillet i Nations League med to nederlag. Foruden Serbien og Danmark er også Spanien i gruppen, og Spanien er netop Danmarks modstander lørdag aften.