Martin Ødegaard skadet i tiltrængt norsk sejr

Martin Ødegaard måtte udgå med en skade for Norge mandag aften, og Arsenal-fans over hele verden holder nu vejret.

Det stjernebesatte norske mandskab høstede en tiltrægt sejr mandag aften.

På hjemmebane besejrede Erling Haaland og holdkammeraterne Østrig, der havde Brøndbys Patrick Pentz på kassen, og det var netop Haaland, der scorede sejrsmålet til slutresultatet 2-1 med 10 minutter tilbage.

Den helt store historie fra kampen må dog tilskrives Martin Ødegaard, der midtvejs i anden halvleg måtte udgå med en ankelskade, og han var tydeligvis i smerter, da han humpede fra banen.

Der er helt sikkert mange Arsenal-fans, der nu holder vejret, indtil man får en status på den norske superstjerne i løbet af tirsdagen.

I samme Nations League-gruppe vandt Slovenien 3-0 over Kasakhstan efter et hattrick er stjernespilleren Benjamin Sesko, og dermed fører slovenerne Nations League-gruppen foran Norge.

Frankrig sejrer i storkamp
I Nations League A var der storkamp på programmet i Lyon, hvor Frankrig havde besøg af Belgien. Værterne trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-0-sejr takket være scoringer af Kolo Muani og Ousmane Dembelé.

I samme gruppe vandt Italien som ventet 2-1 over Israel.

Åge Hareide og Island sænket af hattrick
I Tyrkiet indkasserede Åge Hareides islandske mandskab et 1-3-nederlag til Tyrkiet, for hvem Kerem Aktürkoglu scorede hattrick. Den islandske scoring blev sat ind af den tidligere Esbjerg-spiller Victor Palsson.

Wales vandt 2-1 i Montenegro.