Varme Braithwaite bomber igen

Martin Braithwaite scorede søndag sit tredje mål for Gremio.

Martin Braithwaite har fået en glimrende start på sit brasilianske eventyr i Gremio, og søndag markerede han sig igen positivt.

Selv om Gremio tabte til Atletico-MG, så viste Braithwaite igen, at målnæsen stadig er fuldstændig intakt, da han bragte Gremio foran 1-0 i første halvleg.

Målet var Braithwaites tredje scoring i tre liga-kampe, hvilket må siges at være et ganske pænt snit for den tidligere Espanyol-angriber.

I løbet af første halvleg fordoblede Gremio også sin føring, og det lignede, at man havde kurs mod en sikker sejr, da Braithwaite blev skiftet ud efter en times tid.

Men uden danskeren på banen gik det galt for hjemmeholdet, der først indkasserede til 2-1, og i dommerens tillægstid indkasserede man yderligere to gange, hvilket betød, at Gremio altså tabte 2-3.

Det betyder, at man er på 14. pladsen i den brasilianske Serie A.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.

Skal du have det sidste nye fra transfer-verdenen. Så tjek Tipsbladets store liveblog.