Højbjerg stråler og scorer i storsejr

Pierre-Emile Højbjerg kom på tavlen for Marseille søndag aften.

Han har haft en forrygende start i Marseille, og søndag aften bød på endnu en succesoplevelse for Pierre-Emile Højbjerg.

Den danske midtbanekriger scorede nemlig sit første mål for Marseille i en nedsabling af Montpellier.

Målet faldt efter 40 minutter, hvor Pierre-Emile Højbjerg selv vandt bolden omkring midtercirklen og satte gang i et angreb. Det sluttede med, at Mason Greenwood fandt Højbjerg på kanten af Montpelliers felt, og herfra sendte danskeren en afslutning afsted, som keeperen ikke kunne nå.

Forinden havde Elye Wahi og Amine Harit bragt Marseille på henholdsvis 1-0 og 2-0.

Og Højbjergs mål blev heller ikke det sidste. Efter pausen scorede Mason Greenwood og Luis Henrique også for Marseille, der endte med at vinde med hele 5-0.

Blandt Marseilles bedste
Foruden målet gjorde Pierre-Emile Højbjerg tilsyneladende også fornemt bemærket.

Hos de to statistikmedier WhoScored og Sofascore er danskeren nemlig rangeret blandt Marseilles bedste i kampen.

WhoScored giver ham karakteren 8.7 ud af 10.0, mens han scorer 8.5 ud af 10.0 hos Sofascore.

Begge karakterer tager udgangspunkt i statistikker, og her markerer Højbjerg sig blandt andet ved at have ramt plet med over 90 procent af sine afleveringer, mens han også har vundet to tredjedele af sine dueller og skabt chancer for sine holdkammerater.

Marseille er nummer tre i Ligue 1 med 17 point efter otte runder.