Rasende Ronaldo håner holdkammerater

Cristiano Ronaldo var edderspændt rasende, efter Al-Nassr tabte den saudiarabiske supercup til Al Hilal med 4-1.

Cristiano var mildest talt ikke imponeret over sine holdkammerater i går aftes, lørdag, da Al-Nassr tabte den saudiarabiske supercup til rivalerne fra Al-Hilal.

Det kunne en blind mand føle med sin stok.

Den 39-årige portugiser var tydeligt rasende, da Al-Hilal scorede til 4-1 og lavede hånlige fagter mod sin holdkammerater.

Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spiller lagde blandt andet sit hoved på sine hænder for at insinuere, at hans holdkammerater snorksov i forsvaret.

Ronaldo forlod desuden banen efter slutfløjt uden at hente sin sølvmedalje.

Og man kan da ikke fortænke den tidligere Ballon d'Or-vinder i at være en anelse frustreret.

Han scorede nemlig selv til 1-0 kort før pausen, men 10 minutter inde i anden halvleg gik Riyadh-klubben fuldstændig i opløsning.

De lukkede nemlig fire mål ind på 17 minutter - det sidste efter en enormt sløset boldomgang i bagkæden, hvilket fik Ronaldo til at bruse op.