Kæmpe flop! Superliga-hold sendt ud af Pokalen

Randers FC er som tredje superligahold ude af pokalturneringen efter 0-1 hos Brabrand.

Randers FC er ude af pokalturneringen efter et overraskende 0-1-nederlag til Brabrand fra midten af 3. division.

På trods af udebane og en stribe udskiftninger i startopstillingen var kronjyderne markant favorit til sejren, men Tobias Friis' træffer for Brabrand efter 37 minutter blev opgørets eneste.

Cheftræner Rasmus Bertelsen forsøgte at vende kampen på hovedet ved at smide flere store profiler som Simen Nordli og Norman Campbell i aktion i anden halvleg, men lige lidt hjalp det for pokalvinderen fra 2021.

Randers er det tredje hold fra Superligaen, der ryger ud af årets pokalturnering. Lyngby og Vejle tabte allerede i anden runde til henholdsvis Frem og Brønshøj.

Også Sønderjyske var på hælene i en periode onsdag. Bastian Kruse bragte Ishøj foran 1-0 mod sønderjyderne, men i det opgør hjalp en stribe indskiftede profiler med at undgå exit.

Angriberne Lirim Qamili og Mads Agger kom således begge ind fra bænken og bidrog til en 3-2-sejr, der sender Sønderjyske videre til ottendedelsfinalerne.