To danskere overbeviser: På måltavlen for Salzburg

Både Adam Daghim og Maurits Kjærgaard var på pletten lørdag eftermiddag.

De to danske Red Bull Salzburg-spillere Adam Daghim og Maurits Kjærgaard har gang i en rigtig god opstart inden den kommende sæson med den østrigske storklub. Lørdag viste de det ved, at de begge kom de begge på måltavlen.

Det skete i en testkamp mod engelske Sheffield Wednesday, hvor østrigerne vandt med 4-0.

Her var det efter 34 minutters spil, at Kjærgaard fik scoret. For hans vedkommende var det til 2-0 efter Dedic havde gjort det til 1-0 tidligere i kampen. Den danske scoring kom efter Karim Konates skud, som blev pareret af keeperen, hvorvidt Kjærgaard nemt kunne sende bolden i kassen.

Netop Konate scorede til 3-0 efter pausen, hvorefter det var Daghims tur til at fejre et mål. Det kom efter 69 minutters spil, hvor han efter et kontraangreb fik sat den sidste fod på efter et oplæg fra Nene.

Adam Daghim har også været skarp foran mål i to tidligere testkampe for Salzburg-holdet, da han også scorede i den seneste mod kroatiske Rijeka samt mod tyske Unterhaching. Mod sidstnævnte blev det også til mål fra Kjærgaard.

I sidste sæson kom blot 18-årige (dengang 17 årige red.) Daghim til Salzburg fra AGF, hvor han umiddelbart efter blev udlejet til samarbejdsklubben FC Liefering, hvor han lavede seks mål i 22 kampe i den næstbedste række.

Næste opgave for Red Bull Salzburg er mod Dornbirn i den østrigske pokalturnering, hvorefter ligaen begynder med en kamp mod Grazer.