Anders Christiansen raser: Vi forærer kampen væk

Malmø FF fik en dårlig start på årets Europa League-ligaspil, da man torsdag aften tabte 2-0 hjemme til Rangers.

Malmø fik en frygtelig start på torsdagens Europa League-kamp mod Rangers, da man allerede kom bagud i løbet af kampens første minut.

Den dårlige start gjorde det svært for den svenske storklub, der aldrig for alvor var i nærheden af at slå tilbage i resten af kampen.

- Vi snakkede om den dårlige start i pausen, og at vi skulle gøre det bedre i anden halvleg, hvilket vi også gjorde, udtalte Malmø-anføren, Anders Christiansen, til Disney+ efter kampen.

- Men vi manglede den sidste skarphed og timing, der kunne gøres os farlige. Så vi må bare acceptere kritikken.

Malmø har gennem det meste af sæsonen domineret Allsvenskan, hvor man har opbygget et forspring på otte point ned til Djurgården på andenpladsen. Derfor er klubben ikke vant til, at man hjemme i Malmø spiller en så skidt kamp som mod Rangers, hvor svenskerne ikke præsterede at have en eneste afslutning på mål i løbet af kampens 90 minutter.

- Jeg er skuffet. Vi spiller ikke vores bedste kamp og forærer kampen væk.

- Over 90 minutter må vi bare indrømme, at de vinder helt fair. Det er et stort hold, så vi undervurderede dem ikke.

Udover Anders Christiansen havde Malmø også danskerne Jens Stryger Larsen og Sebastian Jørgensen på banen i 2-0 nederlaget.

Næste runde af Europa League byder på endnu en svær opgave for Malmø, når man skal en tur til Azerbaijan for at møde Qarabag FK.