Conference League

Puha, FCK! Han må have mareridt i nat

Tipsbladet zoomer ind på opgøret mellem FC København og Jagiellonia Bialystok i Conference League.

PARKEN (Tipsbladet): Jacob Neestrup havde valgt at skifte på to positioner til kampen mod Jagiellonia Bialystok, men det endte med at gå helt galt for FCK, der tabte med 1-2.

Jagiellonia Białystoks Afimico Pululu leverede et vildt mål med hælen, hvor Nathan Trott dog havde en andel i målet.

Her er FC København-spillernes karakterer:

Nathan Trott - 2
En stille dag på kontoret for FCK-keeperen, eller det troede man. Det polske mandskab kom nærmest ikke i nærheden af FCK-målet i første halvleg, og derfor havde Trott ikke meget at lave. Kun i en enkelt situation i første halvleg, hvor Gocholeishvilli viste dårligt forsvarsspil, skulle Trott i aktion. Målmanden så dog ikke alt for godt ud ved 1-1-målet. En ærgerlig dag på kontoret.

Marcos Lopez - 2
Han var tæt på at bringe FCK foran efter ti minutter med et flot frispark. Kort efter leverede han et konge-indlæg til Hatziadiakos til 1-0-scoringen. En flot kamp af Lopez i første halvleg. I anden halvleg lavede han dog for mange fejl og skuffede.

Kevin Diks - 2
Hollænderen viste en smule usikkerhed i starten af opgøret, men generelt havde Diks en stille dag på kontoret. Hollænderen må dog have mareridt i nat. Han skulle nemlig have scoret for FCK her til aften, da han blev spillet i dybden, men han brændte på skammeligste i starten af første halvleg. Det blev forskellen på succes og nedtur.

Pantelis Hatzidiakos - 4
Endnu en flot kamp for grækeren. Han var snu som en ræv, da han scorede til 1-0 på et hovedstødsmål i første halvleg. Grækeren har generelt fået en blændende start på tilværelsen i FCK, og dette mål er helt sikkert kronen på værket.

Giorgi Gocholeishvilli - 2
Ved flere lejligheder viste georgieren usikkerhed, og han var ved at koste et mål i første halvleg, da tilbagelægningen til Trott blev alt for kort. I en kamp, hvor FCK var i fuld kontrol i første halvleg, formåede georgieren at lave stribevis af fejl. Han kan være glad for, at Jagiellonia Bialystok ikke var bedre i de første 45 minutter, for ellers ville han nok have mareridt. Han havde dog en meget bedre anden halvleg end første.

Thomas Delaney (ud efter 37.) - 3
FCK-profilen leverede fine 35 minutter, men så blev han skadet i baglåret. Da han forlod banen, så han nærmest knust ud. En trist aften for FCK-profilen, og løverne endte med at tabe.

Lukas Lerager - 3
Lukas Lerager udfordrede det polske forsvar ved flere lejligheder, og det gav blandt andet FCK et farligt frispark efter ti minutter. En solid kamp af Lerager, der var til at styre FCK’s spil godt.

Elias Achouri (ud efter 86.) - 2
En glimrende kamp af tuneseren. Det var ikke så meget, som man så til ham. Men når Achouri kom i nærheden af polakkernes mål, var der fare på færde. Som med mange af de andre FCK-spillere i dag, manglede målet. Han scorede faktisk i anden halvleg, men målet blev annulleret for offside.

Magnus Mattsson (ud efter 68.) - 3
Han viste fine takter i starten af kampen med flere farlige aktioner, og han var en trussel for polakkerne. Han kæmpede mere med det i anden halvleg, men danskeren viste samtidig farlighed. Han kunne nemt have scoret til 2-1.

Mohamed Elyounoussi - 2
Han kom frem til flere muligheder, men efter 15 minutter brændte nordmanden en kæmpe chance. Den skal man simpelthen score på. Men nordmanden spillede generelt en fin kamp for FCK. Et mål havde bare gjort tingene lidt bedre.

Viktor Claesson (ud efter 86.) - 3
Svenskeren fik en sjælden plads fra start, og offensivspilleren greb den. Claesson var med i meget af spillet, men målet manglede selvfølgelig. Han var en stor del af FCK’s skydetelt efter 1-1-scoringen.

INDSKIFTERE:

Victor Froholdt (ind efter 37.) - 3
Den unge FCK’er viste stort gå-på-mod, da han skulle overtage for Thomas Delaney i første halvleg. Flere gode aktioner af ham, og han var i kontrol som resten af FCK-holdet i første halvleg. I anden halvleg var det en anden historie for FCK.

Andreas Cornelius (ind efter 68.) - 3
Angriberen prøvede med sin fysik at bokse med det fysiske hold fra Polen, men angriberen kom aldrig rigtig frem til noget. Det var dog en udmærket indsats af Cornelius.

German Onugkha (ind efter 86.) - UB

Oliver Højer (ind efter 86.) - UB

TRÆNER:

Jacob Neestrup - 3
Inden kampen havde Jacob Neestrup sagt, at det ville blive en svær og tæt kamp. Det blev det ikke i første halvleg, men en chokscoring gav polakkerne et momentum, og indskiftningerne kunne godt være kommet tidligere.