Conference League

Puha, Brøndby! Han havde en skrækkelig aften

Tipsbladet zoomer ind på opgøret i Conference League-kvalifikationen mellem KF Llapi og Brøndby IF i Kosovo.

Det blev en skuffende aften for Brøndby IF i torsdagens opgør.

Godt nok går Brøndby videre i Conference League-kvalifikationen, men mandskabet fik kun 2-2 mod upåagtede KF Llapi efter en 6-0-sejr i første opgør. Det må dog give Jesper Sørensen panderynker, hvis det her er niveauet hos Brøndbys reservespillere. Han glæder sig nok til at se Patrick Pentz i målet igen i Superligaen.

Thomas Mikkelsen - 1
Thomas Mikkelsen fik for en gang skyld chancen fra start for Brøndby, men keeperen greb på ingen måde chancen. Mikkelsen lavede en kæmpe brøler i første halvleg og var ved at koste et mål i første halvleg, og det var første gang, der var fare på færde. Brøndby-keeperen lukkede endda to mål ind, og det var en meget skidt kamp for den erfarne målmand. Han blev endda noteret for et selvmål til 2-2. Godt nok var det lidt uheldigt af Mikkelsen, men sikke en skrækaften af keeperen.

Jordi Vanlerberghe (ud 65.) - 2
Heller ikke en god kamp af Vanlerberghe, der må være utilfreds med 1-0-målet til hjemmeholdet. Det blev aldrig rigtig godt, og han faldt sammen som Brøndby-holdkammeraterne.

Frederik Alves (ud 65.) - 2
Frederik Alves var tilbage for Brøndby efter lang tids fravær. Forsvareren vil dog helst glemme denne kamp. Han underpræsterede, og det er selvom, at man tager in mente, at Alves lige er kommet tilbage fra en grim skade.

Kevin Tshiembe - 2
Han var som Brøndby-holdet ikke prangende, men der blev heller ikke lavet de store fejl fra Brøndby-forsvarerens side. Han så dog ikke for skarp ud ved 1-0-målet til hjemmeholdet.

Sebastian Sebulonsen (ud 65.)- 1
Sebulonsen leverede ellers en flot præstation mod Vejle Boldklub i Superligaen, men det var slet ikke til at se i Kosovo torsdag aften. Han satte nærmest ikke en fod rigtigt i første halvleg, og han fik holdet fra Kosovo til at se godt ud. Yderst skuffende.

Mathias Greve - 2
Som resten af Brøndby-holdet præsterede Greve heller ikke i torsdagens kamp. Det er ellers i sådan en kamp, at Greve skal vise, hvad han duer til.

Josip Radosevic (ud 78.) - 1
Brøndby-spilleren vil nok ikke huske denne kamp for noget godt. Han var helt væk i første halvleg mod et hold fra Kosovo, der bestemt ikke var prangende. En meget skuffende præstation.

Christian Cappis (ud 88.) - 1
En skidt kamp er amerikaneren, der slet ikke fik vist Jesper Sørensen, at han står klar på spring til Superliga-minutter. Han viste stor uskarphed, og det var også skuffende oplevelse at se. Derudover fik han slet ikke holdt sin mand ved Llapis 1-0-scoring, og det kostede et mål.

Emmanuel Yeboah - 2
Han kom ikke frem det store i første halvleg, og han fik heller ikke overbevist Jesper Sørensen, at han skal starte inde i Superligaen. Han kom dog på måltavlen i starten af anden halvleg, og det tæller naturligvis op.

Ohi Omoijuanfo - 2
Angriberen kom frem til et par chancer i første halvleg, men nordmanden manglede i den grad skarphed. Han brændte blandt andet en kæmpe chance i første halvleg. Nordmanden viste dog en smule vildskab, men det var ikke godt for angriberen. I anden halvleg fik han dog scoret.

Oscar Schwartau - 2
Den unge angriber har været meget ude i kulden i Brøndby, men han fik chancen mod Vejle i Superligaen. I torsdagens opgør mod KF Llapi fik Schwartau dog ikke vist særligt meget. Skarpheden manglede, og han fik heller ikke scoret.

Indskiftere

Henrik Heggheim (ind 65.) - 2
Han imponerede heller ikke, selvom han ikke fik lang tid på banen. Det er lidt den samme sang som med de fleste Brøndby-spillere denne aften. Ikke godt nok.

Rasmus Lauritsen (ind 65.) - 2
Forsvareren fik en kold spand vand i hovedet, da Llapi scorede til 2-2 lige efter indskiftningen. Den skuffelse fik han aldrig rystet af sig.