Conference League

Legia-cheftræner giver Brøndby-fans fingeren

På flere videoer og billeder efter slutfløjtet i Legia Warszawa-Brøndby kan man se Legias cheftræner Goncalo Feio giver fingeren i retning af Brøndbys fanafsnit på stadion.

Der var fuld tænding på efter slutfløjtet i den intense Conference League-kamp mellem Brøndby IF og Legia Warszawa, hvor det polske hjemmehold efter en forbedret præstation i anden halvleg hev 1-1 og videre avancement i land.

Det holdt hårdt for hjemmeholdet, der overlevede det andet VAR-tjek af muligt Brøndby-straffespark og i første halvleg var heldige med kun at indkassere ét mål.

Efter slutfløjtet var der en større konfrontation mellem de to hold, hvor Brøndbys forward Emmanuel Yeboah var særdeles vred på én eller flere personer i Legia-lejren, og umiddelbart efter kampen gjorde Legias cheftræner Goncalo Feio ikke sit til at skabe en god atmosfære mellem holdene.

På videoer og billeder kan man således se den portugisiske cheftræner give fingeren i retning af Brøndbys fanafsnit over flere sekunder, hvor det umiddelbart er meget svært at se, hvordan det skulle være tilfældigt.

Legia og Brøndby spillede to tætte og sindsoprivende kampe, der bølgede frem og tilbage med chancer til begge hold og en samlet Legia-sejr, ikke mindst takket være flere store defensive fejl af Brøndby-mandskabet, der dermed er ude af Europa.

Tipsbladet har kontaktet Legia Warszawa for at få en kommentar til cheftrænerens håndbevægelser, såvel som UEFA for en kommentar om hvorvidt episoden får et efterspil.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.

Skal du have det sidste nye fra transfer-verdenen. Så tjek Tipsbladets store liveblog.