Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Brøndby og Legia Warszawa.

Legia Warszawa - Brøndby IF 1-1 (4-3)

Daniel Wass (38, str.)

Radovan Pankov (45+3)

Det endte med en fuser for Brøndby i Polen, hvor man efter et 1-1-resultat er ude af europæisk fodbold med et samlet nederlag på 4-3. Jesper Sørensens mandskab startede ellers lovende, hvor man var fuldstændig dominerende i første halvleg. En scoring kort før pausefløjt sendte dog Brøndby i chok, og man kunne aldrig rigtig finde tilbage til det høje niveau i anden omgang.

Her er Tipsbladets karakterer til Brøndby-spillerne:

Patrick Pentz - 2

Han kunne godt have gjort det bedre ved Legias mål, og østrigeren lavede også nogle sjuskede fejl med bolden.

Clement Bischoff (ud 62.)  - 2

Meget anonym første halvleg fra den ellers fremadstormende Brøndby-fantom. I anden halvleg så det bedre ud, hvor han var involveret i flere fremstød i det første kvarter, men det blev aldrig rigtig farligt. Tilbagevendte Marko Divkovic må slikke sig om munden. Han er bestemt ikke umulig at vippe af pinden!

Sean Klaiber  - 1 (ud 74.)

Spillede i det centrale forsvar, og man kunne tydeligt se, at det ikke er hans bedste position. Lavede flere fejl i opspillet, og så tabte han en fatal hovedstødsduel til Pankov i slutningen af første halvleg, der endte med at bringe polakkerne på 1-1. En aften til glemmebogen for Brøndby-stjernen, der var en skygge af sig selv.

Jacob Rasmussen - 4

Brøndbys anker i bagerste kæde leverede en overbevisende præstation i store dele af kampen. Kom i vejen for en del, og så var afleveringsfoden som vanligt skruet godt på.

Rasmus Lauritsen - 3

Gjorde ikke det store væsen af sig. Lavede ikke nogle bemærkelsesværdige fejl, og kom fint i vejen for de mest væsentlige angreb fra polakkerne.

Sebastian Sebulonsen - 3

Var aktiv i angrebet og passede også butikken fornuftigt i defensiven.

Daniel Wass - 3

Var rigtig fornuftig på kuglen i første halvleg, hvor han dikterede meget af det gode Brøndby-spil. Som resten af mandskabet faldt han i niveau i anden halvleg, hvor han spillede for meget sidelæns.

Josip Radosevic - 3

En meget anonym kamp fra den kroatiske skraldemand, der ellers genre gør sig bemærket. Lavede enkelte fejlpasninger, men det benhårde defensive arbejde opvejer.

Noah Nartey - 3

Havde fint drev med bolden og bevægede den fint rundt. Han var en anelse anonym, men leverede en stabil indsats på midten af plænen.

Yuito Suzuki - 3

Spillede som vanligt med stor virkelyst og blev også farlig i flere omgange. Han manglede dog den sidste skarphed, før han for alvor blev et problem for Legia. Gassen røg også en anelse ud af ballonen i anden halvleg, hvor han var mere anonym

Mathias Kvistgaarden - 2

Ligesom sin angrebsmakker var han livlig og altid i bevægelse, men han var særdeles uskarp, når mulighederne tilfaldt ham. To store muligheder i første halvleg, der dog blev spildt med tandløse afslutninger.