Schmeichel bombet i sænk: Bagud 1-5 ved pausen

Den danske målmand har sammen med Celtic spillet en rigtig skidt første halvleg i opgøret mod Dortmund.

En, to, tre, fire, fem.

42 minutter tog det, og så havde den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel lukket fem mål ind i Champions League-opgøret mod Borussia Dortmund.

Keeperen fra Celtic kan glæde sig over, at Celtic også kom på tavlen, men ved pausen til første halvleg er hans mandskab bagud med hele 1-5 ude mod Borussia Dortmund, der har haft en fest mod Skotlands største klub.

Den rutinerede danske målmand var selv i en uheldig hovedrolle indledningsvis, da han begik et straffespark i kampens sjette minut. Det scorede Emre Can på.

Siden gik det fra ondt til værre, da Karem Adeyemi scorede til 2-1 og 3-1 efter 11 og 29 minutters spil. Et nyt straffespark blev sparket ind efter 40 minutters spil af Serhou Guirassy, og så fuldendte Karem Adeyemi sit hattrick 42 minutter inde i første halvleg.

Du kan i videoen øverst til denne artikel se alle første halvlegs scoringer.