Puha, Jelert: Uheldig hovedrolle i CL

Elias Jelert spillede en uheldig rolle, da Galatasaray kom bagud mod Young Boys onsdag aften.

Elias Jelert spiller onsdag aften sin blot anden kamp for Galatasaray, men det startede forfærdeligt for den tidligere FC København-back.

I Champions League-kvalifikationen mod Young Boys spillede Jelert nemlig en uheldig hovedrolle i forbindelse med schweizernes føringsmål efter bare tre minutter.

Her fik Jelert bolden på sin højre back, men hans aflevering fremad blev blokeret af en modstander. I stedet susede bolden ind mod midten af banen, hvor den blev opsnappet af en fremstormende Young Boys-spiller, som kort efter spillede en holdkammerat fri, der scorede.

Se målet i afspilleren over artiklen.

Stillingen er i skrivende stund 1-0 til Young Boys, så episoden kan sagtens vise sig afgørende efter de 90 minutter.

Elias Jelert skiftede til Galatasaray tidligere på sommeren, og inden kampen i dag havde han blot spillet seks minutter for Galatasaray. Dem fik han som indskifter mod Konyaspor i weekenden.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.

Skal du have det sidste nye fra transfer-verdenen. Så tjek Tipsbladets store liveblog.