- Det er fuldstændigt sindssygt

Efter 31 spillerunder er Bayer Leverkusen stadig ubesejrede i Bundesligaen. Det holdt ellers hårdt i dagens hjemmekamp mod Stuttgart, hvor Xabi Alonsons mandskab var bagud med 2-0 efter en times spil. I det 96. minut lykkedes det dog de tyske mestre at få udlignet til 2-2.

Det har på alle tænkelige måder været en magisk sæson for Bayer Leverkusen, og selv efter guldfesten fortsætter Xabi Alonsos mandskab med at skabe euforiske tilstande blandt klubbens tilhængere.

Inden dagens hjemmekamp mod Stuttgart var Leverkusen ubesejret i de første 30 spillerunder af Bundesligaen, men den imponerende stime så ud til at nå til vejs ende, da gæsterne fra Stuttgart efter 57 minutter kom foran med 2-0.

Amine Adli fik efterfølgende reduceret for hjemmeholdet, men herefter gik tiden, og alt tegnede til, at Leverkusens vilde stime endelig skulle blive brudt.

I det 96. minut fik Leverkusen dog så en sidste desperat livline, da Xabi Alonsos mandskab fik et frispark ude i venstre side. Florian Wirtz sendte bolden ind i feltet, og efter en halvklaret clearing endte bolden for fødderne af midtbanespilleren Robert Andrich, der blandt venner og fjender hamrede 2-2-målet ind, hvilket fik Viaplay-kommentator Jonas Schwartz til at gå nærmest i ekstase i kommentatorboksen.

- Det er sindssygt! Det er fuldstændigt vanvittigt! De bliver ved og ved og ved med at lave sene scoringer. Bayer Leverkusen, det er jo løgn! For 21. gang i sæsonen scorer de efter det 86. minut. For 13. gang i sæsonen scorer de i tillægstiden. For 13. gang! Og deres sæson er stadigvæk uden nederlag, lød det fra Jonas Schwartz.

- Undskyld jeg bander, men hold nu kæft, altså! Det er for sindssygt. Det er fuldstændigt sindssygt, jo. Men de giver aldrig op. Aldrig!

Med dagens uafgjorte resultat har Leverkusen stadig mulighed for at blive det første hold til at gå ubesejret igennem en hel Bundesliga-sæson. Leverkusen mangler tre kampe mod Frankfurt, Bochum og Augsburg.