Jørgensen nettede i hollandsk pokaltriumf
Benelux

Nicolai Jørgensen scorede kampens første mål, da Feyenoord vandt den hollandske pokalturnering med en finalesejr på 3-0 over AZ Alkmaar.

Danske Nicolai Jørgensen har på det seneste fundet vejen til netmaskerne over flere omgange for sin hollandske klub Feyenoord.

Søndag mødte Feyenoord og Jørgensen så AZ Alkmaar i finalen i den hollandske pokalturnering, og her fik den danske landsholdsangriber endnu engang en hovedrolle.

Efter 28 minutter åbnede den tidligere FCK-angriber nemlig løjerne, da han kom først på en retur og prikkede bolden i nettet. 1-0.

Finalen var tæt, men efter 57 minutter blev det 2-0, da Robin van Persie scorede for Feyenoord ved at chippe bolden overlegent i nettet.

Alkmaar satsede det hele til sidst, men i stedet for en reducering blev det i stedet 3-0 i kampens overtid ved Jens Toornstra.

Feyenoord vandt dermed kampen og den hollandske pokalturnering.