1. division

Wow! Dansker scorer drømmemål fra midten

Emil Frederiksen fra AC Horsens har stået for søndagens nok flotteste mål.

Det kan godt være, at der stadig mangler et par kampe i dansk fodbold i denne weekend, men der bliver nok næppe scoret et bedre mål end det, Emil Frederiksen scorede for AC Horsens søndag eftermiddag.

I AC Horsens’ sejr over Hvidovre blev han nemlig matchvinder med et vaskeægte drømmemål.

Efter 52 minutter modtog Emil Frederiksen bolden fra holdkammeraten Sebastian Hausner i midtercirklen, og derefter vendte han med bolden, før han lossede på mål.

Og det var en god beslutning af den lejede offensivspiller. Bolden, som dårligt kunne være ramt bedre, sejlede over Filip Djukic og direkte i Hvidovres mål.

Du kan se det flotte mål i videoafspilleren ovenfor.

Målet bragte AC Horsens på 2-0, efter at Sebastian Pingel havde scoret kampens første mål tidligt i første halvleg. Hvidovre fik siden reduceret til 2-1, men de fik aldrig fuldført comebacket.

Med sejren søndag har AC Horsens hentet 24 point i 13 kampe i 1. division, hvilket er nok til en aktuel tredjeplads, og Martin Retors mandskab ligner i den grad en bejler til en oprykningsplads.