Video : Tipsbladet
Generelle

- Det er bekymrende, at der ikke er købt mere ind

Sønderjyskes transfervindue kunne godt have været bedre, lyder det fra Fanklubben-repræsentant Philip Tejlgaard.

Det åbenlyse problem er den manglende bredde i defensiven.

Klubben har valgt at fokusere på en større fleksibilitet og spillere, der dækker flere positioner, men det nytter intet, at man kun har tre centrale forsvarsspillere - det er simpelthen uholdbart i en kamp om overlevelse!

Vores offensiv er prominent, og især signingen af Qamili var spot on! Men vi mangler flere ledere, vi mangler flere forsvarsspillere, gerne centralt og på højre back, når vi som fans ikke kender omfanget af Simon Wævers skade.

Angriber-positionen kunne også godt være blevet styrket. Efter man sagde farvel til tre offensive spillere og ikke har hentet noget ind, er det lidt iøjnefaldende med negativt fortegn!

I forhold til spillere føler jeg, vi står svagere end før vinduet.

Vi har set enkelte spillere, der er faldt igennem i de første syv runder, og derfor burde der være blevet kigget mere mod spillere, der har vist niveauet i Superligaen tidligere, så man havde spillere, man vidste ikke faldt igennem.

Udover det så har klubben valgt at fokusere på fleksibilitet frem for at købe ind til bredden på de pladser, hvor vi er tyndest besat i antal, hvilket kan gå an i den næstbedste række, men ikke i den bedste!

Derfor var det forventet fra fansiden, at der blev handlet ind, så man ikke går og frygter for skader i hver kamp, for man ved, at hvis en forsvarsspiller går i stykker, bliver han erstattet af en midtbanespiller, og det er simpelthen ikke godt nok.

I kampen om overlevelse kræves det også, at nogle går forrest på banen, og at kvaliteten ikke svækkes, når man laver udskiftninger, men det problem føler jeg ikke, vi som klub har fået løst på transfermarkedet, og derfor skal vi indtil vinterens transfervindue håbe på, at der ingen skader kommer defensivt, for vi har ikke spillere, der har samme niveau som de startende 11, og derfor er det bekymrende, der ikke blev handlet mere defensivt ind.