Video : Tipsbladet
Generelle

- Han bliver det næste store salg, hvis han vil

Lyngby Boldklub ligger aktuelt nummer 10 i Superligaen, men har samme pointantal som Sønderjyske under nedrykningsstregen. Er det godkendt eller for dårligt? Lyngby-fan Morten Munksgaard fra Fanklubben giver karakter til Lyngby Boldklub efter første halvdel af grundspillet i Superligaen.

Som altid har det været turbulent at være Lyngby-fan.

Sæsonens første møde med alle holdene har budt på alt fra rigtigt godt spil og (måske naive) top 6-drømme, til en følelse der gav minder til Mark Strudal og røven af 1. division.

Dog peger den overordnede pil i den rigtige retning, og vi bliver langsomt mere og mere dominerende i kampene samtidig med, at Morten Karlsen får sat sit præg på en mere boldbesiddende tilgang end forgængerne.

Han bliver helt sikkert det næste store salg - hvis han vil; for det er ingen hemmelighed, at han ikke er som andre unge fodboldspillere.

Morten Munksgaard
Lyngby Boldklub-fan

Vi skal stadig huske på, at vores absolut klare mål er overlevelse, og især det relativt lavere niveau i bunden af "Suppen" i år (især Vejle og Sønderjyske, men AaB synes jeg også ser shaky ud) gør klart, at jeg ser os som værende det bedste hold af de fire dårligste.

For jeg tror, at det i år bliver nemmere at overleve end de seneste mange sæsoner.

Sæsonens lyspunkt og klare overraskelse er uden tvivl Lauge Sandgrav. En top fyr, som man under alt det bedste, og et figther-hjerte uden lige. Han bliver helt sikkert det næste store salg - hvis han vil; for det er ingen hemmelighed, at han ikke er som andre unge fodboldspillere.

Sæsonens skuffelse må være Malik Abubakari, der kom dyrt til Kongens Lyngby og har virket meget grovmotorisk og "Corner" på sine dårlige dage-agtig. Han har stadig ikke spillet mange kampe, men jeg tror og håber på, at når hans Lyngby-tid en dag er ovre, at vi ikke husker ham for det brændte straffespark mod Viborg.

Den overordnede karakter er 3 med pil op.

Tipsbladets karakterskala er fra 0 til seks bolde, hvor seks er det bedste.