Video : Tipsbladet
Generelle

I ekstase over SL-klub: Vil det ingen ende tage?

Vil det ingen ende tage?

Som inkarneret elevatorholdsfan er det en besynderlig situation, når ens hold insisterer på at bide sig fast i landets bedste række. Man tør jo næsten ikke tro det. Sidst, vi oplevede noget lignende, var I Troels-Bech-æraen, men dengang endte det gruelig galt, da vi mistede træneren og dumpede helt ud af rækken (så pil lige snitterne, DBU!!)

Men vi bliver åbenbart ved med at finde løsninger.

For et par år siden var vi Danmarks bedst spillende hold, men så solgte vi alle mand og blev i stedet landets bedste kontrahold med en solid forsvarsakse og et lynhurtigt spil frem i banen. Og nu vinder vi gudhjælpemig også pokaler. Og har nogle helt afgørende individualister.

En Silkeborgfan, der ikke er tilfreds med en fjerdeplads efter elleve runder, er en fantast, og dem er der ikke mange af i Søhøjlandet.

Jesper Koerstz Jensen
Silkeborg IF-fan

Sæsonen har indtil videre været en optur af kontraangreb, lynhurtige pasninger, men også en besynderlig tendens til falde langt tilbage som for eksempel mod Lyngby, hvor vi var nærmest udspillede i de sidste 45 minutter. Og kampen mod FCK, hvor vi var eminente i første halvleg og rædderlige i anden. Og man får lidt tanken, at vi vil være på røven, hvis Tonni og Bakiz pludselig bliver skadet samtidig.

Årets overraskelse er åbenlyst Tonni Zweimal, selvom vi var mange Silkere, der allerede sidste år så, at manden kom frem til en masse og faktisk også afsluttede habilt, men var sindssygt uheldig med stolper og marginaler. Men jeg har også lyst til at fremhæve midtbane-Mads’erne Freundlich og Larsen, for det er altså ikke nemt at komme ind og overtage en af landets mest sammenspillede midtbaner, men det har de gjort i en grad, så man nærmest ikke savner Brink og den fortsat skadede Anders Klynge.

Årets skuffelse er svær at udpege, for jeg synes faktisk ikke, at der er nogen, der har skuffet. Jeg køber ikke vurderingen af, at Nicolai Larsen er faldet i niveau, jeg synes bare han har været uheldig med et par afretninger og at stå på den forkerte fod. Vores svaghed er klart venstre side, men jeg synes egentlig, at både Østrøm og Andreas Poulsen gør, hvad de kan - spørgsmålet er måske, om de er helt dygtige nok til at være på et hold, der forventer vildt meget af deres backer- i begge retninger.

Så alt i alt er jeg naturligvis tilfreds. En Silkeborgfan, der ikke er tilfreds med en fjerdeplads efter elleve runder, er en fantast, og dem er der ikke mange af i Søhøjlandet. Dertil har vi oplevet alt for mange nedrykninger, kriser og jammerlige perioder. 

Jeg giver os samlet set karakteren 4 (med en lille pil opad).

Tipsbladets karakterskala er fra 0 til seks bolde, hvor seks er det bedste.