NHL-spilforslag: Kan Tampa Bay slå Detroit i kamp 3?
Spil

Efter to kampe er stillingen 1-1 i slutspilsserien mellem Tampa Bay Lightning og Detroit Red Wings. Kamp 3 spilles i nat i Detroit.

Tampa Bay Lightning vinder kampen inklusiv overtime til odds 1.89 hos Nordicbet

Efter et noget overraskende nederlag i kamp 1 kom Lightning tilbage på sporet, da de i den anden af syv mulige slutspilskampe besejrede Red Wings med 5-1.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 tidligt i første periode, og så sig derefter ikke tilbage.

Selv om Tampa tabte den ene af de to hjemmekampe, så kan de glæde sig over, at nogle af deres bedste spillere for alvor kom i gang i 5-1-sejren, og det er naturligvis en stor fordel, at de nu har meldt deres ankomst i slutspillet.

Steve Stamkos der er Tampa Bays bedste skarpskytte, og manden der scorede flest mål for dem i den regulære sæson lavede to assists i kampen, og Tyler Johnson der lavede 72 point i 77 kampe i grundspillet var manden bag to af Tampa Bay-scoringerne.

De to spillere vil sandsynligvis komme til at spille en hovedrolle i nattens opgør..

På trods af at stillingen er 1-1 efter to kampe, så er der særligt ét område, hvor Lightning har klaret sig langt bedre end Red Wings. Florida-mandskabet har haft langt flere afslutninger, og det fik betydning i kamp 2, hvor Red Wings midt i anden periode måtte skifte målmand. Det er endnu uvist hvem de vil starte med i kamp 3.

Detroit får dog Justin Abdelkader tilbage fra skade til nattens opgør, og det er en klar styrkelse af deres hold, men de har problemer mod Tampa Bay, og det får de også, selvom han kommer tilbage.

Det bliver et tæt opgør, men værdien ligger helt klart på en Tampa-sejr inklusiv overtime.

Det kan tilføjes at Tampa Bay har vundet fire af de seneste seks indbyrdes opgør mod Detroit.