Tevez nedlagde Malmø i Torino

Carlos Tevez nettede to gange for Juventus mod Malmø, mens Olympiskos overraskende slog Atletico Madrid.

Juventus kom fint fra start i Champions League, da de italienske mestre slog svenske Malmø med 2-0, mens Diego Simeones tropper måtte rejse hjem fra Grækenland med et 3-2-nederlag i bagagen mod Olympiakos.

Malmø kvalificerede sig overraskende til Champions League, men svenskerne skulle på en svær opgave ude mod Juventus. Åge Hareides tropper stod dog fint imod i første halvleg, der endte uden scoringer, men efter pausen viste Juventus, og specielt Carlos Tevez, at der trods alt er klasseforskel på de to hold.

Efter en times spil lykkedes det så således endelig for de italienske mestre at sparke hul i den svenske mur, men så var det også en lækker detalje, der førte til føringsmålet. Carlos Tevez fandt Kwadwo Asamoah i feltet, der med en smart hælaflevering spillede Tevez helt fri, og så kunne argentineren sikkert sparke italienerne i front.

Tevez blev den store helt denne tisrdag aften i Torino, da den argentiske angriber også var manden bag kampens sidste scoring på et flot frispark i kampen sidste minut.

I Grækenland var de spanske mestre fra Atletico Madrid på besøg hos Olympiakos, og hjemmeholdet åbnede scoringen efter et kvarters spil, da Atletico Madrid-forsvaret sov på et hjørnespark, der havnede lidt uden for feltet hos Arthur Masuaku, som sparkede bolden fladt forbi Jan Oblak i spaniernes mål.

Den føring blev fordoblet efter en halv time, da bolden lidt tilfældigt havnede hos Ibrahim Affelay, men alene med Oblak svigtede hollænderen ikke, og så kunne grækerne overraskende bringe sig på 2-0.

Diego Simeones tropper fik dog håbet tilbage kort før pausen. Et indlæg blev slået ind fra venstre af Cristian Ansaldi, og så viste Mandzukic sine store evner som afslutter, da han flot headede bolden over i det fjerneste hjørne.

Det blev dog grækerne, der trak det længste strå, da Fulham-floppet Konstantinos Mitroglou med et kvarter igen modtog bolden i feltet, vendte rundt på en tallerken og sparkede bolden i nettet til 3-1.

Så hjalp det ikke, at Griezmann reducerede kort før tid, for grækerne trak sig sejrrigt ud af kampen med 3-2.