Viborg slog sløvt AGF-hold

Viborg slog AGF med 2-1, og aarhusianerne står derfor fortsat uden sejr i forårets Superliga-kampe.

AGF er stadig uden sejr i forårets Superliga-kampe, da de fredag aften tabte 2-1 hjemme til Viborg.

Kampen blev spillet i højt tempo, og udeholdet Viborg fik kampens første store mulighed, da Jonas Kamper strøg alene i gennem allerede efter to minutter. Steffen Rasmussen kom dog flot ud af målet og fik blokeret skuddet en smule, inden bolden til sidst blev sparket væk på stregen.

En stor mulighed brændt, men AGF’s Kim Aabech ville også vise hjemmepublikummet, at han også var klar over, hvordan en stor mulighed skulle misbruges. En returbold havnede for fødderne af Aabech, men hvad der skulle have været en kontrolleret indersideafslutning mod mål, endte med at blive en skæv kikser, der strøg forbi fra nært hold.

Helt så uskarp var Serge Deble ikke efter et kvarters spil, da Jonas Kamper først lavede tunnel på Enez, inden han sendte en sublim aflevering på tværs til den ivorianske hurtigløber, der køligt vippede kuglen i mål til 1-0 føring for udeholdet. Debles 5. sæsonmål. Målscoren måtte dog kort efter lade sig udskifte med lyskeproblemer.

I stedet blev Søren Frederiksen sendt på toppen for Viborg, og han fik en stor mulighed kort før pausen, da Jeppe Curth spillede ham i dybden, men venstrebenet svigtede fra en position tæt under mål.

Curth skulle igen indtage en hovedrolle efter en lille time, da AGF blev fanget i en Viborg-omstilling. Topscoreren afsluttede flot og kontrolleret, og bragte Viborg yderligere i front.

Først efter 70 minutter vågnede AGF en smule, og en fiks afslutning med hælen af Alexander Juul blev rigtig farlig for hjemmeholdet, men bolden ville ikke ind over stregen, da Peter Friis diskede op med en fin redning ved forreste stolpe.

Kort efter var det Søren Frederiksen til at brænde en stor chance, da han pludselig befandt sig alene med Steffen Rasmussen hev nok en fin redning op ad hatten.

Rasmussen holdte derfor AGF inde i kampen, og det kunne hjemmeholdet for alvor glæde sig over seks minutter senere, da indskiftede Jesper Lange bankede kuglen op i krogen med en sublim flugter fra kanten af feltet.

Et minut senere var Jeppe Curth igen alene med Steffen Rasmussen, men den blonde målmand hev på ny en flot fodparade frem.

Underholdningen fejlede absolut ingen ting i Aarhus fredag aften og ti minutter før tid kom også Jonas Kamper tæt på, da han skar ind i banen og bankede kuglen på stolpen fra 20 meter.

Mere blev der dog ikke scoret, og Viborg kunne derfor løbe afsted med de tre point for første gang i fem kampe. AGF er derfor fortsat uden sejr i forårets Superliga-kampe.