Vendsyssel sikrede remis mod mestrene

AaB dominerede, men kunne ikke nedkæmpe Vendsyssel FF, da de to hold søndag krydsede klinger.

De danske mestre fra AaB skulle søndag forsøge at hente årets første sejr, da Vendsyssel tog imod Hjørring. Nordic Bet Liga-mandskabet var som ventet under pres i store dele af kampen, men tilføjede AaB anden remis i 2015.

AaB-mandskabet lagde hurtigt værterne under pres, hvor især svenske Rasmus Jönsson var nærgående. Vendsyssel forsvarede sig dog godt, og sikrede stilstand på måltavlen efter de indledende 45 minutter.

Efter større udskiftning efter pausen lagde AaB på ny godt fra land, og fik en gylden mulighed kort inde i anden halvleg. Alene med keeper Jesper Christiansen formåede Anders K. Jacobsen dog ikke at få netmaskerne til at blafre.

Gæsterne fra Superligaen skabte flere gode tilbud, mens Vendsyssel dog blev farlige på kontrastød i anden halvleg. Scoringer kunne de fremmødte tilskuere dog ikke glæde sig over, og dermed har AaB fortsat første sejr i 2015 til gode. Et år der blev indledt med 3-3 mod AGF.