Tamme OB fik klø i Randers

OB leverede en skidt præsentation, da holdet ude tabte med 3-0 til Randers.

OB er i problemer i Superligaen, hvor fynboerne er at finde under nedrykningsstregen. Problemerne blev for alvor udstillet på ny søndag, da Randers FC sikkert sejrede med 3-0 efter en god første halvleg.

Kampen startede stille fra begge mandskaber, hvor Randers FC dog styrede begivenhederne. Efter 13 minutters spil åbnede opgøret dog op, da værterne bragte sig i front. En fejl fra Skulason gav Randers muligheden lige uden for feltet, hvor Elmar Bjarnason fra kanten af feltet scorede sikkert.

Herefter gik det helt galt for OB, der slet ikke kunne få spillet til at hænge sammen. Viktor Lundberg øgede til 2-0 efter 34 minutters spil, da et indlæg fra Kasper Fisker blev sendt i nettet. Scoringen blev dog mistænkt for hånd på bolden, men 2-0 var et faktum på måltavlen.

Defensiven hos fynboerne blev rystet flere gange i første halvleg, og få minutter efter scoringen gik det galt på ny. Kasper Larsen var for passiv i forsvaret, og så kunne Mikael Ishak sikkert score til 3-0 uden chance for Mads Toppel i OB-målet.

Randers var tæt på både 4-0 og 5-0 inden pausen, hvor Christian Keller med et minut til pause flugtede bolden tæt forbi. De voldsomme cifre blev dog et faktum for OB, der kunne gå til pause bagud med 3-0.

Efter pausen startede Randers på ny godt, og skabte flere gode muligheder. OB fik dog lukket bedre af, og i den anden ende forsøgte man at spille mere - Dog oftest uden held. Første store tilbud opstod til Lasse Nielsen i feltet efter et frispark, hvor Nielsen i feltet sparkede i sidenettet. Forinden var flaget dog løftet for offside.

Tempoet gik en smule ud af opgøret mod slutfasen, hvor Randers dog havde fuld kontrol. Scoret blev der trods gode muligheder dog ikke yderligere, og dermed kunne Randers FC tage en sikker 3-0 sejr, mens OB stadig hænger fast i bunden.