Sønderjyske ydmygede Randers på udebane

Med en flot 4-0-sejr er Sønderjyske tilbage på sporet efter en skidt sæsonstart. Nu er de oppe på ottendepladsen i Superligaen.

Sønderjyske havde en fremragende dag i Randers søndag eftermiddag, hvor de tævede kronjyderne med 4-0. Her var det i høj grad en kamp, hvor meget spillede for sidste sæsons sølvvindere - og hvor Randers gang på gang kom på glatis. Et hold som inden denne runde lå på andenpladsen i Superligaen.

Kampens første mål kom efter 22 minutter, da Marc Dal Hende flugtede et indlæg helt perfekt ind i netmaskerne. Det satte gang i en lavine af nedtur for Randers, som kort efter kom udfor, at Nicolai Poulsen først fik gult kort og lidt efter modtog han endnu et, som betød, at han måtte forlade banen. Poulsen lavede kun to frispark i kampen, men begge var dog til gult, og så måtte han jo altså se rødt.

Kort inden pausen blev det så til 2-0 for Sønderjyske, da Nicolaj Madsen udnyttede svagt forsvarsspil af Randers - og så begyndte det at se usædvanligt svært ud for 'Hestene'.

Efter pausen fortsatte kursen. Et hovedstød fra Marc Pedersen efter et hjørnespark præcist hjørnespark ind i det lille felt blev sendt i mål, og så var kampen reelt lukket. Dog skulle der lige endnu en scoring til for Sønderjyske, da Kees Luijckx, ligesom i sidste weekend, scorede.

Det var Sønderjyskes tredje sejr i træk, og de er nu rykket fra bunden af ligaen og op på ottendepladsen i Superligaen. Randers er inden Brøndby, FC Midtjylland og AaB's kampe på andenpladsen, men den kan veksles til en femteplads, hvis alle tre nævnte hold vinder.