SønderjyskE-træner efter remis: Vi stjal ikke pointet

Først fik SønderjyskE en udvisning, og så udlignede Kees Luijckx til 2-2 i den dybe overtid. Cheftræner Claus Nørgaard mener ikke, at udeholdet stjal pointet.

I første halvleg dominerede FC Nordsjælland, og SønderjyskE lignede ikke et mandskab, der havde tænkt sig at hente point i fredagens Superliga-kamp. Efter pausen var gæsterne som forvandlet, og SønderjyskE spolerede topholdets dominans.

Samme udvikling i kampen kunne Claus Nørgaard nikke genkendende til. Til spørgsmålet om, hvorvidt gæsterne stjal pointet, var cheftræneren klar i spyttet.

- Når man ser på statistikkerne, var det forholdsvis lige. Jeg synes, der var nogle kendelser undervejs, der var en anelse kontroversielle. Blandt andet deres første mål hvor jeg mener, der er offside, så det mener jeg egentligt ikke, at vi har, fortæller Claus Nørgaard til TV3 SPORT.

Træneren referer til situationen efter ni minutter, da bolden blev blokeret i SønderjyskE's forsvar og endte hos Emiliano Marcondes, som gæsterne anså for at være bag gæsternes forsvarsspillere. Dommeren dømte mål i stedet, og det frustrerede SønderjyskE-chefen.

Alligevel nåede udeholdet at hente pointet, da Stefan Gartenmann blev udvist, og Kees Luijckx sendte bolden i netmaskerne til 2-2 i den dybe overtid.

FC Nordsjælland har nu tre point ned til Hobro IK på andenpladsen.