SønderjyskE tabte i Tyrkiet

SønderjyskE var søndag i aktion i Tyrkiet, hvor FC Wacker Innsbruck ventede. Et opgør som det danske hold tabte knebent.

SønderjyskE imponerede i efteråret, hvor man kunne gå på vinterpause med en flot fjerdeplads. I foråret skal holdet forsøge at fortsætte takterne, og forberedelserne er i fuld gang. Lige nu er i SønderjyskE på træningslejr i Tyrkiet, hvor man tester de gode græsbaner i byen Side. Her ventede den første kamp søndag, da SønderjyskE og FC Wacker Innsbruck tørnede sammen.

Første halvleg blev en skidt affære fra begge hold. Ingen af de to mandskaber fik for alvor skabt noget, og så kunne man gå til pause med 0-0 på tavlen. I anden halvleg satte Innsbruck sig på kampen, men SønderjyskE bed godt fra sig i omstillinger. Især Silas Songani sprudlede offensivt, og var tæt på.

Presset fra Wacker Innsbruck gav dog pote rundet 67 minutters spil. SønderjyskE-forsvaret fik ikke afvist et indlæg, og umarkeret kunne en østrigsk spiller bringer Innsbruck foran med 1-0. Cifre der fik lov at stå kampen ud, selvom SønderjyskE forsøgte at slå tilbage:

-Det var dejligt at komme på græs og spille en kamp, hvor vi bliver matchet godt. Vi spiller en fin kamp, og får bortset fra målet lukket af defensivt. Første halvleg var lige, mens de var lidt bedre i anden halvleg. Vi spiller med et ungt hold, hvor vi ikke har de kampafgørende spillere på banen, så jeg er godt tilfreds. Og så var det dejligt at se Oggesen og Dal Hende i kamp igen, og desuden de unge med en god indsats, siger SønderjyskE-træner Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE åbner foråret med en udekamp mod Randers FC.