SønderjyskE smed sejren i overtiden

SønderjyskE var på vej mod alle tre points lørdag aften, men Randers FC ville det anderledes med en udligning fire minutter inde i overtiden.

Tre værdifulde points var på spil, da SønderjyskE lørdag aften tog imod Randers FC på Sydbank Park. Værterne var uden sejr og mål i de seneste to kampe, mens kronjyderne skulle bruge en sejr for at gøre sig gældende helt i toppen. I en underholdende affære var det hjemmeholdet, der var tættest på sejren, men en udligning i overtiden sikrede 1-1 i Haderslev

Det var gæsterne fra Kronjylland, der startede opgøret bedst. Randers lagde et højt tempo, og efter bare seks minutter var Viktor Lundberg tæt på med et langskud, der gik centimeter forbi den ene opstander.

Der stod Randers FC på det meste i indledningen, og vi skulle frem til 19. minut for at finde første store tilbud til værterne. Bolden havnede for fødderne af Tommy Bechmann efter hjørnespark, men angriberen sparkede over. Randers kunne let have været foran efter flere gode tilbud til blandt andre Mikael Ishak, men i stedet slog SønderjyskE til.

Silas Songani kom igennem i et raid i venstre side, og alene med Johnsson i RFC-målet scorede Songani sikkert i det lange hjørne. Randers pressede på efter scoringen, og Marin Skender måtte diske op med en stor redning for at afværge et hovedstød ti minutter før pausen. Trods chancer gik SønderjyskE dog til pause foran med 1-0.

SønderjyskE kom ud til anden halvleg i en forbedret udgave, og i det 54. minut var Erik Marxen tæt på med hovedstød fra tæt hold. Der var dog fortsat gæsterne, der var tæt på udligningen, men i flere omgange kom Marin Skender og det lyseblå forsvar i vejen i sidste sekund.

Gæsterne pressede hårdt i slutfasen, og det hårde pres skabte ligeledes chancer til SønderjyskE, der var giftige på omstillinger, mens man fightede sig ud af det massive pres. Kronjyderne kom tæt på, men formåede ikke for alvor at besidde den afgørende skarphed.

Fire minutter inde i overtiden gav det hårde arbejde dog pote, da gæsterne fik udlignet. Et indlæg blev sendt ind mod Djiby Fall, der bagerst i feltet sikkert pandede udligningen ind fra tæt hold. En bitter pille at sluge for hjemmeholdet, der for alvor anede de tre points.