SønderjyskE holder fast i andenplads efter pligtsejr

SønderjyskE levede op til favoritværdigheden i Hobro, men det holdt hårdt i 1-2 sejren over bundholdet.

Der var lidt forskellige udgangspunkter, da SønderjyskE lørdag aften gæstede Hobro IK. Sønderjyderne skulle kæmpe for at holde fast i andenpladsen, mens Hobro skulle kæmpe for æren helt sidst i Alka Superligaen. I kampen spillede Hobro ikke ligefrem som et bundhold, men det var stadig ikke nok mod et effektivt SønderjyskE-hold.

SønderjyskE startede kampen bedst. Gæsterne styrede spillet, og det gav pote efter otte minutter. Bolden blev lagt ind til Marcel Rømer på kanten af feltet, og med et hårdt spark bragede han topholdet foran. Føringen fik dog kun lov at stå i fem minutter. Efter 13 minutters spil blev et frispark nemlig vitalt tæt under mål, hvor Anders Egholm fik sendt bolden over stregen til 1-1.

Den livlige start blev efterfulgt af en ny scoring. Igen til gæsterne, da Johan Absalonsen slog til. Efter godt forarbejde slog Simon Kroon bolden ind mod mål, hvor Johan Absalonsen effektivt lynede. Frem mod pausen kom Hobro bedre med, men scoret blev der ikke yderligere.

Efter pausen satte Hobro IK sig på kampen. Værterne stod højt, og det gav gode chancer til især Mayron George, mens SønderjyskE virkede sjældent usikre defensivt. Først til sidst kom de store chancer dog. Goerge misbrugt helt inde foran målet efter et større forsvarskoks, men sønderjyderne fik blokeret i sidste sekund. I den anden ende havde SønderjyskE også chancerne for at lukke kampen, men marginalerne manglede.

Trods flere gange panik i gæsternes felt holdt føringen dog i land, og SønderjyskE kunne juble over 1-2 sejr, selvom Thomas Dalgaard brændte en kæmpechance helt til sidst. Med sejren holder SønderjyskE fast i andenpladsen, mens Hobro endnu er håbløst sidst trods gode takter.