Silkeborg og FC Midtjylland sejrede i pokalen

Både Silkeborg og FC Midtjylland klarede frisag i DBU Pokalen.

I tirsdagens to tidlige opgør i DBU Pokalen havde Superliga-klubberne FC Midtjylland og Silkeborg ingen problemer med deres modstandere.

Superligaens førerhold, som i weekenden blot fik 1-1 mod SønderjyskE, hentede således en sikker sejr over Aarhus Fremad. 4-0 endte det, mens 17-årige Mikkel Duelund blev den fjerde yngste debutant for midtjyderne gennem historien.

Paul Onuachu og Marco Ureña lagde fra land med scoringer i første halvleg, inden Tim Sparv og endnu en scoring af Onuachu udbyggede føringen til 4-0. Efter en times spil gjorde Marco Larsen det til 5-0, inden Aarhus Fremad fik reduceret kort før tid.

Superligaens bundhold Silkeborg fik også lidt oprejsning i lyset af de manglende sejre i ligaen. Mod Rødovre vandt klubbens således 3-0, hvor Robert Skov opfangede en ripost fra Jeppe Illums forsøg få minutter før pausen og gjorde det til 1-0, inden Illum tog sagen i egen hånd med en scoring på et straffespark, som også blev begået mod ham. Ti minutter inden i anden halvleg kom Nicolaj Agger på banen og gjorde det kort efter til 3-0 for Silkeborg, mens Frans Dhia Putros scorede til slutresultat 4-0 få minutter før slutfløjt.

Tidligere på dagen vandt Brønshøj 2-0 ude over Jammerbugt FC, mens Skive slog Søllerød-Vedbæk med 3-0.