Se geniale Rasmus Falk få OB-fansene i ekstase

OB vandt mandagskampen 2-1 over Esbjerg efter at have været bag ud med 1-0 ved pausen. Rasmus Falk blev matchvinder med et suverænt mål i overtiden.

Esbjerg fB lignede ved pausen et hold, der ville tage fra Odensen med tre utroligt vigtige point, der ville skyde holdet hele ni point på afstand fra nedrykning og Hobro i bunden af Superligaen.

Nicki Bille sendte vestjyderne på sejrskurs med sin skarpe målnæse:

Men selv om OB var på hælene i 1. halvleg, hvor ikke meget lykkedes, kom fynboerne stærkt ud fra pausen og topscorer Rasmus Festersen var skarp fra starten med målet til 1-1

Og selv om OB trykkede godt på for det afgørende mål, var de fleste alligevel indstillet på uafgjort, da kampuret passerede 90 minutter. Men så stjal Rasmus Falk scenen med et fremragnede mål, der uden tvivl er et af sæsonens bedste.