Russere nedlagde FC Midtjylland

FC Midtjylland kom foran mod russiske Anzhi, men måtte alligevel lide et nederlag på 3-1.

FC Midtjylland er for tiden i Østrig, hvor man forbereder sit titelforsvar i den kommende sæson. Her ventede lørdag den sidste test på turen, da den russiske storklub Anzhi tog imod i varmen. I en tæt affære kom danskerne foran, inden Anzhi for alvor tog fat.

FC Midtjylland startede flot, og kom foran rundet 24 minutters spil. Den unge forsvarsspiller Rasmus Nicolaisen var på pletten, og sikrede et godt udgangspunkt for det danske mandskab. Her fik man dog kun lov at glæde sig i et minut, før Yannik Boli fik udlignet.

Herfra var det Anzhi, der satte sig på kampen. I anden halveg blev det tydeligt, atd er var tale om en test, da FC Midtjylland skiftede heftigt ud. Ilya Maksimov øgede til russisk føring ti minutter efter pausen, før Djamal Dibirgadzhiev ti minutter senere scorede opgørets sidste mål til 3-1.

I Danmark var Viborg og Esbjerg i aktion lørdag i en kamp, der grundet varme i midtugen var blevet rykket. Her bragte Serge Deble oprykkerne foran undervejs, inden en sen scoring fra Mick van Buren sikrede 1-1 for vestjyderne.