Randers sejrer i testkamp mod Skive

Med mål fra Kauko, Pourie og Enghardt er klarede Randers fint skærene i deres kamp mod Skive.

Randers FC var lørdag eftermiddag i kamp mod 1. divisionsklubben Skive, hvor kronjyderne skulle have banket lidt rust af frem mod den kommende Superliga-sæson, og det gik ganske godt.

Det blev nemlig til en ret klar 3-0-sejr til Randers efter mål fra Kauko, Pourie og Enghardt.

Det første mål kom efter lidt over en halv times spil, hvor Fischer i første omgang forsøgte med et spark, som blev rettet af. Bolden landede for fødderne af Kauko, der i rolig stil kunne sætte bolden i mål.

Kort før pausen blev det til 2-0, da Marxen kunne sende et præcist indlæg lige i panden på Pourié, der på sikker vis kunne dirigerere bolden i mål. Den sidste scoring kom kort før slutfløjt i anden halvleg, da der blev lavet straffespark på Kallesøe, hvorefter Enghardt scorede fra de 11 meter.

Næste prøve frem mod den kommende sæson er mod en anden 1. divisionsklub, nemlig Vejle Boldklub. Det er på tirsdag klokken 13.