Randers FC fortsætter med mange scoringer

Randers FC nedlægger Vejle Boldklub med 3-1-sejr i træningskamp.

Et af temaerne oven på det lukkede transfervindue har været, at Randers FC ikke fik hentet en angriber, hvilket ellers var det helt klare mål.

Men umiddelbart lader det ikke til påvirke holdets evne til at score.

Superliga-holdet har nemlig netop afsluttet en træningskamp mod 1. divisionsholdet fra Vejle Boldklub og vandt sikkert med 3-1, hvilket var en fin opfølgning på den første træningskamp mod AC Horsens, der blev sænket med hele 5-0.

Mod Vejle var det Kasper Fisker, der åbnede scoringen efter 18 minutter, hvilket var det eneste mål inden pausen. I anden halvleg øgede Mikael Ishak til 2-0, inden Vejle ved Thomas Mikkelsen fik reduceret.

Viktor Lundberg stod for Randers' sidste mål til 3-1 i kampen, der altså viste, at de nuværende Randers-anribere har skarpheden her og nu.