Parkhurst: Giv os bare Barcelona

Michael Parkhurst har så meget selvtillid, at han gerne møder FC Barcelona i Champions League.

Michael Parkhurst scorede i sidste spillerunde, og han scorede i denne. Og det har givet den amerikanske landsholdsspiller selvtillid.

For forsvarsspilleren, der normalt ikke er vant til at komme på tavlen, vil ikke have noget mod at trække FC Barcelona i Champions League-lodtrækningen fredag den 31. august. Et hold, som de fleste nok får svært ved at få point mod.

- Vi skal jo alligevel møde store hold, så jeg vil da gerne spille mod Barcelona. Jeg så en træningskamp, hvor de spillede mod Manchester United, og når et hold som Manchester United har svært ved at komme op på modstanderens banehalvdel, så vidner det om et godt hold, siger Michael Parkhurst.

Han forklarer, at holdet ikke bruger krudt på at tænke Champions League, men at det i stedet handler om at få point i Superligaen.

- Det nytter ikke noget at tænke på. Når Champions League kommer, så skifter vi fokus. Der er mange gode spillere i klubben, og alle kæmper for at komme på holdet, så er du ikke klar, er der andre at sætte ind, forklarer Michael Parkhurst, der glæder sig over at holdet har vundet de seneste to kampe.

- Vi fik en lidt langsom start, men nu er folk skadesfri og i form. Jeg synes måske også, at vi har været lidt uheldig og manglet lidt skarphed mod hold, vi burde slå, så det er dejligt, at vi når får sejre og forhåbentlig fortsætter vi med at gå mod toppen af ligaen, siger Michael Parkhurst.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Esbjerg køber svensk angriber

11:13 Esbjerg har præsenteret Robin Söder som ny angriber i klubben. Læs mere
 

Officielt: FCN henter islandsk angriber

11:13 FC Nordsjælland bekræfter islændingen Gudjon Baldvinsson, der tiltræder i Farum 1. januar. Læs mere
 

Zanka: Jeg kunne være blevet ude

10:23 Mathias 'Zanka' Jørgensen kunne have tjent flere penge i en større liga, men han var ikke i tvivl, da han i sommer skulle væk fra PSV Eindhoven: Han ville hjem til København. Læs mere
 

Hjulmand måtte droppe Guardiola-plan

09:45 Det var slet ikke meningen, at Kasper Hjulmand skulle være fodboldtræner i denne sæson. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet. Læs mere
 

FC Midtjylland lover forstærkninger: Jagter ny angriber

08:51 FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen afslører, at FC Midtjylland vil forstærke sig markant i fremtiden. Aktuelt er en angriber på ønskelisten hos Superligaens bronzevindere. Læs mere