OB i flot triumf mod Brøndby

OB kom hurtigt bagud på Brøndby Stadion, men fynboerne viste god moral og tog sejren på vestegnen.

OB fik en forfærdelig start på den forgangne sæson. I denne er billedet dog et andet, hvor fynboerne fortsætter de gode takter fra 3-0 sejren over Hobro i første runde. Søndag leverede holdet et flot comeback, og vandt ude med 1-2 over Brøndby.

Det var gæsterne fra OB, der startede bedst. Spillet flød i et højt tempo, men det var Brøndby, der efter 11 minutters spil kunne juble. Johan Larsson slog en flot bold i dybden mod Teemu Pukki, der på flot vis tog bolden ned og lagde den under Falkesgaard til 1-0 for værterne.

Efter scoringen overtog Brøndby kampen for alvor. OB havde svært ved at sætte noget op, men efter 26 minutter åbnede Rasmus Festersen med et fint forsøg udefra. Netop Rasmus Festersen var manden, der skabte balance rundet 29 minutters spil.

På kanten af offside snød Rasmus Falk Brøndby-fælden, og lagde bolden ind til Festersen på midten. Fra tæt hold udlignede han sikkert, og skabte ny spænding. Frem mod pausen trykkede OB på med gode muligheder til blandt andet Emil Larsen, men stillingen var 1-1 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte OB med at forsøge sig. Det var dog Larsson, der først truede for alvor fra distancen. Falkesgaard reddede dog flot, og sikrede fortsat lige cifre på Brøndby Stadion. Med en halv time igen skabte Rasmus Festersen dog atter chokerede miner på vestegnen.

Emil Larsen serverede et indlæg i feltet til Rasmus Falk, der måtte se sit hovedstød reddet af Hradecky. Returen sparkede Festersen dog i mål uden problemer. Brøndby skulle på jagt frem mod slutfasen, hvor OB forsøgte at trække tempoet ud af kampen. Teemu Pukki fik et farligt forsøg blokeret med tyve minutter igen, men heldet manglede.

Johan Larsson blev farlig med syv minutter igen, inden Johan Elmander i de døende minutter alene igennem sparkede bolden forbi fra tæt hold. Ind ville bolden dog ikke, og dermed kunne OB juble over to sejre af to mulige, mens Brøndby endnu leder efter første point.