OB fik en vigtig sejr i Nordsjælland

OB fik en sejr at varme sig på, da Ernest Asante valgte at give fynboerne en adventsgave.

OB havde brug for oprejsning, da de gæstede FC Nordsjælland. De fik også en 1-0 sejr med hjem at varme sig på, så de står lidt bedre i nedrykningskampen.

Joan Simun Edmundsson var tæt på at gøre det til 1-0 for fynboerne efter et hjørnespark og lidt tilfældigheder, men færingen sparkede bolden på overliggeren. Det var groft sagt også det eneste, som skete i en langgaber af en første halvleg.

Rasmus Jönsson var tæt på at gøre det til 1-0 for fynboerne i begyndelsen af anden halvleg efter en foræring fra FCN-forsvaret, men han blev reddet. Bolden lander dog hos Rasmus Festersen, som af to omgange formår at få kuglen i nettet.

Herefter håbede man på, at der ville komme lidt gang i kampen, men det ville være synd at sige. FC Nordsjælland kom længere frem på banen, og der blev gået lidt mere til den i duellerne, men det smukke spil og de store chance udeblev.