OB - FC København: Bedst og værst

Der var langt mellem højdepunkterne, da FC København vandt 1-0 over OB. Men her kan du læse, hvem der løb med opmærksomheden.

OB - FC København - 0-1
0-1 - Bashkim Kadrii - 45'

Kampens bedste

OB
I en kamp, hvor OB havde svært ved at tilspille sig chancer, var det ikke mange af OB-spillerne, der strålede. Men Martin Spelmann  var én af de OB'ere, der via sin fight, forsøgte at tage kampen op med FC København.

FC København
Han sparkede FC København på sejrskurs med sit mål kort for pausefløjtet. Bashkim Kadrii var klart kampens bedste spillere. Han satte flere gode angreb i gang, og skulle der skabes noget farligt, så var det fra Kadriis fødder, det skulle komme.

Kampens værste:
Steve de Ridder fik næsten ikke en chance. Han blev skiftet ind i stedet for en udkørt Bashkim Kadrii i det 79. minut. Men bare fire minutter senere måtte de Ridder lade sig udskifte med en forstrækning.

Kampens detalje:
13 kampe. 26 halvlege. 1170 minutters fodbold har Troels Bech nu spillet mod FC København, hvis man tæller hans Silkeborg-karriere med, uden at få en sejr med mod Løverne.