Nordstrand sikrede FCK-sejr

Morten Nordstrand bragte FCK på 1-0, inden Delaney afgjorde kampen i slutfasen.

Selvom FCK på papiret sikrede sig et godkendt resultat med en 1-0 sejr over irske Shamrock Rovers, kunne det ikke ændre ved, at tilskuerne efterfølgende buh'ede københavnerne ud af parken.

Måske derfor virkede hjemmeholdet ekstra tændte på at vise deres fans noget godt fordbold, for i begyndelsen stod der FCK på det meste.

N'Doye var tilbage i startopstillingen efter et par kampe ude, og efter et kvarters spil, var han med i føringsmålet.

Senegaleseren kom højest på et indlæg og fik headet på stolpen, men heldigvis for ham og FCK kunne han glæde sig over, at riposten røg lige ud i hovedet på den tildligere Nordsjælland-spiller Morten Nordstrand, der let kunne gøre det til 1-0.

Fem minutter før pausen kunne N'Doye så selv være kommet på måltavlen, men sidste sæsons topscorer formåede ikke at udnytte det store tilbud.

Det samme kunne for så vidt siges om Sigurdsson tre minutter senere, da han seks meter fra mål noget panisk sparkede bolden et godt stykke over.

I anden halvleg fortsatte N'Doye med at misbruge en række tilbud, og i stedet kunne Nordsjælland pludselig begynde at ane muligheden for at stjæle et point.

Tyve minutter før tid trykkede Stokholm af fra distancen, og kun en brøkdel af et sekund forhindrede Beckmann i at få dirigeret afslutningen i mål. Gæsterne kom endnu tættere på kort før tid, da sidste sæsons FC Nordsjælland-topscorer, Matti Lund, tvang Johan Wiland ud i en god redning.

Men i stedet for en reducering kunne FCK så afgøre kampen kort tid efter, da Delaney fra en spids vinkel overlistede Jesper Hansen, der ikke så helt sagesløs ud.

Med sejren ligger FCK sig i spidsen af Superligaen, mens Nordsjælland fortsat jagter deres første sejr.