Nordmand vil fortsætte i AGF

Atle Roar Håland trives i AGF, hvor han godt kan se sig selv fortsætte længere end til det nuværende kontraktudløb om et år.

Om en måned fylder han 35 år, men Atle Roar Håland er still going strong for AGF. Det viste han med solide indsatser for Aarhus-klubben i sidste sæson, hvor han som en stabil forsvarskrumtrap var stærkt medvirkende til succesen og femtepladsen.

Atle Roar Håland har et år tilbage af sin kontrakt med AGF, men over for JP Aarhus udtrykker han håb om at blive i Danmark.

- Jeg synes, at den danske liga er bedre end den norske på flere områder. Danmark er et mere interessant sted at spille, holdene er dygtigere. Jeg er jo ikke den eneste, der bestemmer, men ideelt set vil jeg gerne spille færdig i Danmark. Det er min første prioritet, siger Atle Roar Håland til JP Aarhus.

Selvom han i de seneste par sæsoner har døjet med forskellige skavanker, mener han godt, at han kan fortsætte karrieren i længere tid end sommeren 2013, hvor hans nuværende aftale med AGF udløber.

- Hvis jeg får en sæson med mange problemer, vil det være nemmere at sige stop. Men hvis jeg får endnu en sæson som den, jeg lige har haft, så ved man aldrig. Jeg trives vældig godt i AGF og kan koncentrere mig om at spille fodbold. I OB var der meget drama de sidste sæsoner, og det tapper en for energi. I AGF er der ro på, vi har vist sportslig fremgang og en fin udvikling, siger Håland.

Nordmanden kom til AGF fra OB sidste sommer.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Van Gaal svarer Guardiola igen

11:28 Louis van Gaal svarer tilbage på Pep Guardiola´s udmelding om, at ingen spillere i Bayern München kan lokkes til Old Trafford. Læs mere
 

Cornelius: Fokuserer ikke på Agger

10:52 Andreas Cornelius ser frem til at spille derby-opgør mod Brøndby IF søndag, men han ser ikke særligt frem til mødet med Daniel Agger. Læs mere
 

Costa svarer igen: Provoker mig og jeg scorer

10:30 Diego Costa svarer igen på kritikken af hans hån mod forsvarsspilleren Seamus Coleman efter en scoring. Læs mere
 

Ærlig Milan-træner: Juventus bedre end os

10:12 Juventus vandt lørdagens storkamp med AC Milan med 1-0, og det var en ærgerlig Filippo Inzaghi, der efterfølgende kunne gøre status. Læs mere
 

Aston Villa-truppen plaget af sygdom

09:18 Aston Villa-manager Paul Lambert afslører, at flere af hans spillere døjede med en virus under lørdagens kamp mod Arsenal. Læs mere