Lyngby snuppede bronzemedaljerne med overbevisende sejr

Lyngby vandt stensikkert med 3-0 på MCH Arena og sikrede sig dermed Superliga-bronze.

Opgaven for Lyngby forud for søndagens opgør på MCH Arena mod FC Midtjylland var simpel.

Sejr eller uafgjort ville give David Nielsens tropper bronzemedaljer - en flot præstation for oprykkerholdet.

Kampens indledning bød ellers på problemer for Lyngby, der var presset i bund i store dele af kampens første halve time, men Jess Thorups FC Midtjylland-hold formåede dog ikke at få hul på bylden.

Og det blev straffet. Bror Blume gav gæsterne føringen efter et velspillet kontraangreb.

Inden pausen blev føringen fordoblet, da Mikkel Rygaard kunne gøre det til 2-0 efter en flot tur gennem Midtjyllands defensiv.

I anden halvleg skulle Midtjylland satse - og det kostede i den anden ende, da Jeppe Kjær gjorde det til 3-0, men angriberen havde åbenbart fået nok fra den kamp, da han tilrakte sig et torskedumt rødt kort i det 82. minut.

Det røde kort betød dog ikke noget for kampens endelige stilling - Lyngby vandt 3-0 og sikrede sig bronzemedaljerne.