Lundbergs hattrick lammede FCN

Det blev til en 3-0-sejr på hjemmebane for Randers FC mod FC Nordsjælland. Viktor Lundberg scorede alle tre mål.

Randers FC's Viktor Lundberg blev den helt store helt, da holdet på hjemmebane besejrede FC Nordsjælland med 3-0. Svenskeren scorede hattrick på blot 23 spilleminutter.

Det var ellers FCN, der kom bedst fra start. Randers havde svært ved at spille sig ud af gæsternes pres og endte med at sende mange lange bolde frem til Jonas Borring. Samtidig spillede nordsjællænderne fin fodbold med raske kombinationer og målsøgende spil.

Man lykkedes dog aldrig med at skabe de helt store chancer, og til gengæld var man alt for passive i forsvaret efter godt 34 minutter.

Endnu en lang bold fra Randers-forsvaret blev sendt frem til Viktor Lundberg, der på kanten af feltet tæmmede den med brystet og halvflugtede den i mål. Flot scoring.

Flot var det ikke ti minutter senere, men mål blev der alligevel. Igen var det Viktor Lundberg, der i flere omgange og efter noget af et klumpspil i feltet fik sparket bolden i kassen.

Målene lod til at give Randers selvtillid, og holdet var meget bedre til at holde bolden i egne række i slutningen af første og starten af anden halvleg. Efter 57 minutter udmundede det sig i endnu en scoring, og endnu en gang var det Lundberg.

Æren tilfalder dog primært Nicolai Brock-Madsen, der driblede sig igennem FCN-forsvaret i egen venstre side og sendte bolden ind foran mål, hvor Lundberg bare skulle sætte foden på og score i det tomme mål.

Med et kvarter tilbage havde FC Nordsjælland en god mulighed for at reducere. Efter et godt kontraangreb endte bolden ved Emiliano Marcondes, der med sit hovedstød tvang Kalle Johnsson ud i en fremragende redning. Returen endte hos Marcus Ingvartsen, der med næsten frit mål sparkede over. Han blev dog efterfølgende dømt offside.

Tættere på kom udeholdet ikke, og hattrickhelten Lundberg tillod sig endda at brænde en kæmpechance undervejs. Med nederlaget har FCN nu 0 point og en 0-5-målscore for det første to kampe. Det er klubbens dårligste indledning på Superligaen nogensinde.

Omvendt fik Randers FC en optimal start på sæsonen.