Kian Hansen-fejl kostede for Midtjylland mod Allan Kuhns Malmø

FC Midtjylland måtte nøjes med uafgjort, da holdet mødte Malmø i en træningskamp i Dubai.

En fejl af Kian Hansen kostede FC Midtjylland sejren, da de forsvarende danske mestre spillede 1-1 mod Malmø med danske Allan Kuhn i spidsen.

Kampen var FC Midtjyllands næstsidste test, inden det går løs i Europa League mod Manchester United.

Og midtjyderne leverede noget af det spil, der skal til, hvis de skal have en chance mod de engelske giganter.

Efter 26 minutter kunne Martin Pusic afslutte et flot angreb med flere førstegangsafleveringer.

Kristoffer Olsson var manden, der startede det hele, da han fandt Rilwan Hassan mellem kæderne. Hassan afleverede første gang videre til nyindkøbet Kadlec i dybden, som sendte bolden på tværs til Pusic, der nemt kunne prikke bolden i mål.

Føringen holdt dog kun til et kvarter inde i anden halvleg, da den tidligere nævnte forsvarssfejl fandt sted.

Det ellers så sikre FC Midtjylland-forsvar virkede en anelse uafklaret i situationen, hvor Kian Hansen afleverede bolden ind foran eget mål i stedet for at sparke den ud over sidelinjen.

Her stod Malmøs Markus Rosenberg klar til at opsnappe bolden og sende bolden ind bag Patryk Wolanski, som vogtede FC Midtjyllands mål.